Met dit simpele huismiddeltje ben je binnen 24 uur van je koortslip af!πŸ™πŸ™

Met dit simpele huismiddeltje ben je binnen 24 uur van je koortslip af!πŸ™πŸ™

16 september 2020 Uit Door Harde Waarheid

Vooral in de winter- en herfstperiode zijn er veel mensen die last hebben van een koortslip. En zo’n koortslip komt altijd op een moment die echt niet goed uitkomt. Bij de apotheek zijn er allerlei verschillende zalfjes, crΓ¨mes en andere middeltjes verkrijgbaar, met daaraan een behoorlijk prijskaartje. Het kan echt goedkoper en daarom hebben wij voor jou een betere, natuurlijke en goedkopere oplossing gevonden om binnen één dag van je koortslip af te komen.

 Melk

Wat heel erg goed helpt tegen een koortslip is melk, iets wat bijna alle mensen wel in huis hebben. Doe wat melk op een watje en druk dit watje minimaal 15 minuten tegen je koortslip aan. Herhaal dit zo’n drie keer per dag.

AloΓ« vera

Plaats wat sap van een aloΓ« vera plant op een watje en dip deze op je koortslip. Doe dit een kwartiertje.

Munt olie

Deze olie kun je kopen bij een toko of apotheek en ook dit moet je een kwartiertje op een watje dippen op de koortslip. Het fijne van dit middel is dat het ook nog eens heerlijk ruikt.

Vitamine D

Door veel vitamine D binnen te krijgen heb je een veel kleinere kans om koortslip op te lopen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Je zou bijvoorbeeld elke dag twee pilletjes vitamine D kunnen nemen.

Knoflook

Pers wat knoflook en wrijf wat van deze pulp op je koortslip. Het nadeel van knoflook is dat het wel ontzettend stinkt, vandaar dat deze dus onderaan de lijst staat.