Moeder van Sarah van Soelen spreekt haar zorgen uit over dochter.

Moeder van Sarah van Soelen spreekt haar zorgen uit over dochter.

19 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

De bedreigingen die Nadat André Hazes brak met monique Westenberg en in de armen viel van zijn vriendin Sarah van Soelen kreeg het stel heel wat bedreigingen. Een heftige periode voor het stel en ook Rebecca, de moeder van Sarah, laat weten dat het haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Rebecca ging in gesprek met weekblad Party en liet weten dat ze zich best wel zorgen maakt om haar dochter.

“Ze staat nu in de boze buitenwereld en dan hoop je dat dat allemaal goed gaat. Ze heeft veel rottigheid over zich heen gekregen nadat bekend werd dat zij en André een relatie hebben”, vertelt ze in het weekblad. Rebecca laat weten dat ze ontzettend blij is dat haar schoonzoon haar dochter zo goed helpt: “Ze doen het echt heel goed samen.”

Niet alleen Sarah, maar ook moeder Rebecca heeft het flink moeten ontgelden: “Ook ik heb dingen over me heen gekregen. Ik heb nare berichten ontvangen, maar ik kan er als moeder zijnde al helemaal niets aan doen. Dit soort dingen gebeuren: twee mensen worden verliefd…”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!