Vrouw verrast partner met zwangerschap op een wel héél bizarre wijze: ‘Dat is echt walgelijk’

Vrouw verrast partner met zwangerschap op een wel héél bizarre wijze: ‘Dat is echt walgelijk’

29 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

Er zijn oneindig veel manieren om een zwangerschap aan te kondigen, kijk maar even op het internet. In dit artikel gaan we het hebben over een zwangerschapsaankondiging die viraal is gegaan. De wijze waarop de vrouw aan haar man laat weten dat ze in verwachting is van zijn kindje, is er eentje die heel veel wenkbrauwen doet fronzen.

De dame op de afbeelding heeft een zwangerschapstest gedaan en deze blijkt positief te zijn! Ze besluit haar geliefde op een originele manier het nieuws te brengen en kiest er voor om de positieve test in te vriezen in een ijslolly. Haar partner krijgt uiteindelijk het ijsje van haar en moet dus uiteindelijk door het likken van het ijsje achter het heugelijke nieuws komen. Wanneer hij op een gegeven moment het besef krijgt dat er een gebruikte zwangerschapstest in zijn ijsje zat, vertrekt zijn gezicht.

Reddit plaatste haar aparte aankondiging online en er kwamen ontzettend veel reacties op. Het merendeel van de mensen hebben hun bedenkingen bij haar aanpak, vooral door het feit dat de man wellicht nog een beetje urine zat op te likken. ‘‘Ik hoop dat ze de urine er af heeft gekregen”, ”Wow, dat is walgelijk’‘, en ”Waarom zou je zoiets doen?’‘, zijn enkel van de vele reacties.