Monique Westenberg openhartig over haar tranen: ‘Ik voelde me bekeken’😌😲

Monique Westenberg openhartig over haar tranen: ‘Ik voelde me bekeken’😌😲

24 november 2022 Uit Door Harde Waarheid

Monique Westenberg heeft het helemaal gehad met de verhalen die diverse juicekanalen verspreiden over haar.

Volgens de verhalen gaat zij trouwen met haar ex André en een dag later gaat de bruiloft niet meer door. ,,Hoe vaak juicekanalen het ook beweren.”

Monique en de volkszanger hebben samen een zoontje en in december 2020 vroeg de zanger Monique ten huwelijk. In maar 2021 kwam er een einde aan hun relatie.

Monique ging in gesprek met LINDA. ,,De ochtend nadat onze breuk bekend werd, moest ik het schoolplein op met onze zoon. Ik voelde me bekeken, eenzaam in mijn verdriet.”

In samenspraak met de schoolleiding werd er een bericht gestuurd naar alle ouders waarin de blondine aangaf dat ze liever had dat de ouders naar haar toekwamen in plaats van te roddelen.

,,De uitkomst was fijn: zelfs ouders die ik niet kende, steunden me”, legt ze uit. ,,Via social media kreeg ik honderden berichten, kaarten, zo veel bossen bloemen dat ik geen vaas meer over had.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote verbazing om verhaal Suzan en Freek: Veel mensen kijken hier vreemd van op!😲😮

Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het niet háár keus was om de relatie te beëindigen. Toch probeert ze samen met haar ex er te zijn voor hun zoontje.

,,Mijn ouders scheidden toen ik 7 was, maar bleven bevriend: feestdagen en vakanties vierden we als gezin. We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest”, aldus Monique.

De verhalen over een bruiloft is Monique helemaal zat en beschuldigt de kanalen van liegen. ,,We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren”, verduidelijkt Monique.

Westenberg laat weten dat de band die zij nu heeft met André, haar rust geeft. Ze kan hem dan nu ook eindelijk loslaten. ,,Ik kan gaan helen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Voor joker staan: Zangeres Maan maakt een enorme blunder op het podium!😲😫