Sarah van Soelen is weer terug maar wel onder deze voorwaarden!

Sarah van Soelen is weer terug maar wel onder deze voorwaarden!

6 oktober 2021 Uit Door Harde Waarheid

Het is inmiddels bekend dat zowel André Hazes jr. als Sarah van Soelen weer terug is in Nederland, echter blijft het ontzettend stil rond het spraakmakende koppel. Als we de verhalen mogen geloven is de zanger nog niet herenigd met Sarah. Yvonne Coldeweijer komt in haar Popcorn-show met een nieuwe update.

Na haar terugkeer in Nederland zou Sarah volgens Yvonne niet meer welkom zijn in haar ouderlijk huis en sliep zij daarom bij een vriendin. In haar nieuwste Popcorn-show vertelt Yvonne nu dat Sarah weer terug is bij haar ouders maar zonder de zanger.

Yvonne: “Sarah heeft een tijdje bij haar vriendin gezeten, maar ik heb gehoord dat zij terug is gekeerd in het ouderlijk huis en daar weer mag wonen. André is dus definitief niet meer in de afkickkliniek, al een heel aantal dagen niet meer. Hij is ook honderd procent niet in het huis van Soel, waar hij dus eerst woonde.” Coldewijer heeft geen flauw idee waar Hazes is. “Hij kan in een hotel verblijven, bij zijn moeder Rachel Hazes, bij zijn goede vriend Djarno Hofland óf bij zijn oude manager, zegt Yvonne. “Dat zijn wat mij betreft wel de enige opties. Ik zeg je doodeerlijk: ik heb echt geen idee. Sarah Soel mag van haar vader niets meer posten. Waarschijnlijk heeft hij gezegd: ‘Kom maar terug, maar onder deze en deze voorwaarde.’”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Luca Borsato openhartig over moeilijke situatie: ‘al het andere heftige dat nu speelt’🙏😥

Yvonne stelt dat André Hazes nog niet is gedumpt door zijn schoonfamilie. “Ik denk dat ze hem nog lang niet kwijt willen. Hoewel papa Soel superpissed is, vindt hij het nog steeds heel interessant om André als schoonzoon te hebben, maar wel clean.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Scherpe volger betrapt André Hazes op foto: Hij kan nog steeds niet zonder dit middel!😫😣