Op en top frustratie: Hoeveel gezichten weet jij te ontdekken?

Op en top frustratie: Hoeveel gezichten weet jij te ontdekken?

29 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

Het is weer de hoogste tijd om jezelf te gaan testen! Hoe scherp ben jij en heb jij oog voor detail? Vandaag hebben we een leuke uitdaging voor jullie, namelijk een zoekplaatje en deze is alles behalve makkelijk.

Het is ontzettend goed voor onze bovenkamer om af en toe eens iets anders te doen dan de dagelijkse dingetjes, het oplossen van raadsel en lastige sommen is dan ook zeker een aanrader. Om de hersenen fit te houden kun je dan ook op het internet allerlei soorten uitdagingen vinden, denk hierbij aan sudoko’s, optische illusies en zoekplaatjes. Hieronder hebben we een tekening voor jullie waar een heer op te zien is en bij deze tekening hoort dus een opdracht.

Hoeveel gezichten tel jij?

Zoals we hierboven al zeiden, deze opdracht is niet makkelijk. Er zouden namelijk drie gezichten te zien moeten zijn, echter komen wij niet verder dan twee gezichten. De afbeelding van de heer telt als 1 en als je de prent iets naar links kantelt, zie je onder de baard nummer twee…..De vraag is dan alleen waar zit gezicht nummer drie? Heb jij enig idee?