Herken je deze signalen? Grote kans dat je partner vreemdgaat.

Herken je deze signalen? Grote kans dat je partner vreemdgaat.

27 augustus 2021 Uit Door Harde Waarheid

Het behandelen van hen als royalty wanneer ze in het geheim met iemand anders slapen, is iets dat je nooit zou willen doen. Dus als je enkele van deze 4 tekens in je partner ziet, dan is het de hoogste tijd om dingen met hen op te lossen.

Het wegnemen van hun privacy is iets dat je niet zou moeten doen, maar als ze misbruik maken van je vertrouwen, zijn ze ofwel een vreselijk persoon of ze denken dat je dom genoeg bent om ze blindelings te vertrouwen. Als ze te lang duren om je terug te sms’en of terug te bellen, is er kans dat ze je bedriegen. In de dataperiode leert u hoe snel ze reageren op uw teksten en hoe lang het duurt voordat ze u terugbellen tijdens een telefoongesprek. Als dat is veranderd en ze hebben er extreem lang over gedaan om je terug te sms’en, is er voldoende ruimte voor twijfel. Het kost niet veel tijd om een tekst te beantwoorden en zelfs als ze echt bezig zijn, zal het niet één of twee keer zijn. Herhaling van late reactie is een teken voor jou.

Het toevoegen van een schermvergrendeling aan hun telefoon is een ander teken. Als je nog nooit hebt geprobeerd om hun telefoon te ontgrendelen om hun gesprekken te lezen en hun oproeplogboeken te bekijken, waarom is het dan dat ze plotseling de behoefte hadden om hun telefoon te vergrendelen? Ze willen duidelijk iets voor je verbergen, en dat ‘iets’ kan een ‘iemand’ zijn die ze rondhangen met achter je rug.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Emma heeft intense relatie met boom Tim: ‘Ik kom door tegen de schors te wrijven’

Deze klinkt misschien als een dramatisch en typisch teken, maar mensen maken eigenlijk excuses als ‘Er is veel werk vandaag’ en ‘Misschien moet ik de nacht doorbrengen’ wanneer ze willen sluipen voor iets onwettigs. Het is ook een van de zeer oude excuses. Het is echt stom van hen om het te gebruiken, maar het kan een signaal zijn voor jou om de baas te zijn en erachter te komen wat er gebeurt, vooral als het vaak gebeurt.

Als je partner je bedriegt en met iemand anders slaapt, zijn ze zich ervan bewust dat je ze niet zult ondervragen over de tijd die ze op kantoor doorbrengen, of dat je te verlegen bent om hun baas te bellen en ernaar te vragen. Als de helft van hun maand ‘laat aan het werk’ is uitgegeven en er geen extra geld op hun rekening is bijgeschreven, dan is het een teken; het is geen werk dat ze ‘s avonds laat doen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Rod heeft heibel met zijn vriendin: Zij ziet driehoeksverhouding met pop niet zitten!