Openhartige Sander over zijn periode met Erica Meiland: ‘dit is het haatzaaierij’

Openhartige Sander over zijn periode met Erica Meiland: ‘dit is het haatzaaierij’

6 oktober 2021 Uit Door Harde Waarheid

Sander van Betten, de privédetective die met Erica Meiland meerdere keren op date is geweest, reageert stomverbaasd op de uitspraken van schrijver Jan Dijkgraaf dat Erica in haar nieuwe biografie een boekje opendoet over hem.

“(…) nou, ik zie niet weten wat voor boekje dat moet zijn, want er is niets voorgevallen. Er zijn geen rare dingen gebeurd”, laat Sander weten in de nieuwe Weekend van deze week. Hij is nogal verbijsterd dat Jan stellig ontkent dat Sander en Erica officieel een relatie hebben gehad. “Hoe weet hij dat? Hij lag tussen ons in zeker?”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Bizarre beelden: Massa is Kassa-ster Peter Gillis zet Nicol mét vakantiehuis en al op straat! 😲🤣

Sander laat weten dat hij en Erica wel degelijk meer dan vrienden waren: “Volgens mij heeft Erica zelf destijds iets anders verklaard, en ik heb stapels foto’s, video’s, honderden e-mails en WhatsApp-berichten waar een ander beeld uit blijkt.” Volgens Sander hebben hij en Erica samen een gezellige tijd gehad met elkaar.

Vorige week vertelde Jan Dijkgraaf, die ook het boek van Martien Meiland heeft geschreven, dat Sander en Erica geen contact meer hebben met elkaar. Sander laat weten dat dit inderdaad klopt. De sneer van de schrijver snapt Sander niet en hij noemt het dan ook ‘haatzaaierij’. “Het lijkt erop dat ze mij voor de bus gooien om dat boek te verkopen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Peter R de Vries had geen relatie met Tahmina: Had een relatie met deze dame!😲🙏