Klein meisje schreeuwt om hulp als haar moeder plotseling op de grond ligt.

Klein meisje schreeuwt om hulp als haar moeder plotseling op de grond ligt.

19 juli 2021 Uit Door Harde Waarheid

Zelfs volwassenen kunnen in een noodsituatie met een geliefde in paniek raken; stel je voor hoeveel moeilijker het voor een kind is om onder dergelijke omstandigheden het hoofd te bieden.


Daarom heeft de Milwaukee-gemeenschap Michelle Mangal, een lokale buschauffeur, een held begroet omdat hij een jong kind kalm houdt tijdens een angstaanjagende situatie. Het begon allemaal toen een vrouw en een kind wachtten de straat oversteken. De moeder viel plotseling op de grond. Haar bange zesjarige dochter rende onmiddellijk om hulp. Ze naderde Michelle’s bus, schreeuwend en huilend dat haar moeder een aanval had gehad.


Het kleine meisje leek te begrijpen wat er met haar moeder gebeurde. Toch was ze erg overstuur en begrijpelijkerwijs bang. Michelle bracht het kind snel naar de bus. Terwijl het kleine meisje met Michelle in de bus zat, zijn anderen snel verhuisd om haar moeder te helpen en hebben ze een ambulance gebeld. Michelle bleef bij het huilende meisje en bood haar broodnodige troost. Dat hoefde niet, maar Michelle waakte over het huilende kind tot de moeder in de ambulance zat en het was goed voor het kleine meisje om mee te rijden. Zelfs toen droeg Michelle haar zelf naar het voertuig.


Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!