Dankzij nieuw bewijs Christian B officieel aangeklaagd in zaak Maddie.

Dankzij nieuw bewijs Christian B officieel aangeklaagd in zaak Maddie.

6 oktober 2021 Uit Door Harde Waarheid

Officieren van justitie beweren zijn optimistisch over de Madeleine McCann-zaak. Dankzij ‘nieuw sterk bewijs’ kan hoofdverdachte Christian B. nog voor kerstmis worden aangeklaagd.

De Duitse autoriteiten merkte de 44-jarige verkrachter Christian B. vorig jaar als hoofdverdachte aan. Sindsdien is er een zaak tegen hem opgezet en dankzij het nieuwe bewijs hopen officieren van justitie hem voor het einde van het jaar voor de rechter te brengen. De rechercheurs van Scotland Yard, zijn er nu ook van overtuigd dat hij de man is die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Maddie in 2007.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Ben jij dol op frikandellen? Er zijn nu georganiseerde frikandellentochten!🙏😍

Door nieuw bewijs vallen puzzelstukjes in elkaar

,,We hebben sterk nieuw bewijs tegen de verdachte. Het onderzoek verloopt voorspoedig en we hopen snel een update te hebben”, vertelt de Duitse aanklager Hans Christian Walters aan The Sun. ,,Ik kan niet met zekerheid zeggen wanneer, maar we werken heel hard om deze zaak en andere waar hij een verdachte is, op te lossen.”

Christian B. is ook in verband gebracht met een verkrachting en aanrandingen. Deze vonden allemaal plaats in Praia da Luz toen hij daar woonde van 2002 tot 2008. ,,Het bewijs is sterk en plaatst hem in het gebied waar Madeleine verdween”, aldus een insider van het Duitse onderzoek. Een Britse politiebron voegde daar aan toe: ,,De Duitsers zetten een sterke zaak in elkaar en de puzzelstukjes vallen in elkaar.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Ben jij dol op frikandellen? Er zijn nu georganiseerde frikandellentochten!🙏😍