73-Jarige Jomanda leidt een anoniem bestaan en zit HIER ondergedoken.

73-Jarige Jomanda leidt een anoniem bestaan en zit HIER ondergedoken.

29 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

De naam Jomanda zal de jeugd van nu waarschijnlijk helemaal niets zeggen, toch is zij een enorme bekendheid. Jomanda zou mensen kunnen genezen met haar healings en zo wist zij duizenden Nederlanders naar Tiel te lokken. Inmiddels zit zij al twaalf jaar ondergedoken in Canada en leidt zij een zeer anoniem bestaan.

Haar echte naam is Johanna (Joke) Damman en inmiddels is zij 73 jaar oud. In een evenementenhal in Tiel gaf zij tussen 1992 en 1999 healings. Ontzettend veel zieken kwamen hier op af om zich door de ‘engel’ te laten instralen en besprenkelen met water. Jomanda had een legioen aan fans maar kreeg ook heel veel kritiek van mensen die er absoluut niet in geloofden.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Deze beelden van Matthijs van Nieuwkerk gaan viraal! Horen we het nou goed?😱😮

In 2001 raakte zij in opspraak door de dood van actrice Sylvia Millecam. Sylvia had borstkanker en kreeg van Jomanda het advies om de behandeling tegen de kanker te stoppen. De alternatieve behandeling werkte niet en uiteindelijk stierf Millecam. Er volgde een rechtszaak en uiteindelijk werd Jomanda vrijgesproken, waarna zij haar spullen pakte en naar Canada vertrok.

Het blijkt dat Jomanda daar nog steeds woont, althans als we een Canadese onderzoeker mogen geloven. In opdracht van de Nederlandse particulier rechercheur John Warrink deed de onderzoeker een data-onderzoek waarna ze gelokaliseerd kon worden. Het huis staat in Mill Bay, is vrijstaand en omringd door hoog groen. Of ze buren heeft is niet duidelijk en vrienden van Jomanda maken zich dan ook ernstig zorgen. Naar verluidt zou ze geen contact meer hebben met vrienden, komt ze niet meer onder de mensen en zou ze graatmager zijn.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Moeder Rick Brandsteder klapt uit de school: ‘dan gaat hij weer tot het gaatje’😱😥