Jan Smit is niet gediend van kritiek fan over QR-code en slaat hard terug.

Jan Smit is niet gediend van kritiek fan over QR-code en slaat hard terug.

5 oktober 2021 Uit Door Harde Waarheid

Jan Smit is blij dat hij eindelijk weer mag optreden voor zijn fans. Een fan blijkt alleen niet zo blij te zijn en spreekt de zanger hier dan ook op aan. Jan besluit te reageren op de persoon in kwestie en slaat dan ook hard terug.

Jan vond het heerlijk om afgelopen weekend weer op te mogen treden en liet dit dan ook blijken op social media. “Zo. Het weekend is ten einde. Na vrijdag in Marum, gister in Heesch en Knokke, mocht ik vanmiddag weer terug naar Vlaanderen voor een concert in Wieze. Het publiek was overal fantastisch! Ik ben heel blij dat wij met onze band, techniek, licht en geluidsmannen weer mogen doen waar we het beste in zijn… Muziek maken en mensen proberen te vermaken!” aldus een dolblije Jan.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Peter R de Vries had geen relatie met Tahmina: Had een relatie met deze dame!😲🙏

‘Valt me van je tegen’

Maar onder zijn fans is ook een fan aanwezig die niets te maken wil hebben met de CoronaCheck-app voor evenementen en laat dan ook weten dat Jan in haar achting gezakt is. “Allemaal met QR-code? Jan werkt mee aan de verdeling van de mij. Valt me tegen van hem.” Een duidelijk geïrriteerde Jan reageert: “Wat valt je tegen, Els? Dat ik na 1,5 jaar al onze mensen (velen inmiddels noodgedwongen omgeschoold) weer terug aan het werk kan helpen? Of dat we de evenementenbranche weer nieuw leven inblazen? Ik begrijp uit jouw reactie dat je zelf niemand kent die ernstig getroffen is of zelfs volledig failliet gegaan is naar aanleiding van corona”, vervolgt Jan. “Niemand is er blij mee, met geen enkele maatregel. Fijne maandag!”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Chantal Janzen deelt nare ervaring met radioloog: ‘Ik bleef verbouwereerd achter’😥😡