Humberto Tan door het slijk gehaald wegens uitlekkende verhuuractiviteiten 😱😲

Humberto Tan door het slijk gehaald wegens uitlekkende verhuuractiviteiten 😱😲

18 maart 2023 Uit Door Harde Waarheid

Weekblad Story haakt presentator Humberto Tan flink door het slijk. Humberto schijnt een huisjesmelker te zijn en te profiteren van de woningnood in onze hoofdstad.

Volgens het weekblad hoeft hij zich geen zorgen te maken over de financiën want hij en zijn ex vrouw zouden de eigenaren zijn van meerdere pandjes in Amsterdam.

Het weekblad komt met het nieuws dat hij aardig aan het cashen is met zijn pandjes. Sinds februari zou hij een appartement van 61 vierkante meter verhuren voor 2100 euro per maand.

„Blij met dit maandelijkse extraatje zal Humberto zeker zijn, met het uitlekken van zijn verhuuractiviteiten wellicht iets minder”, aldus de Story.

De Story heeft er geen goed woord voor over en vindt het niet netjes dat hij gebruik maakt van het mega woningtekort in Amsterdam. „Niet fraai.” Tevens noemt het blad het hypocriet.

Presentator Humberto tan heeft de afgelopen jaren behoorlijk vaak onder vuur gelegen door verhalen over onder andere vermeende affaires.

Zijn relatie met Ineke Geenen bleek helaas niet bestand tegen alle geruchten en dus besloot het koppel na 30 jaar hun relatie te beëindigen.

Op Instagram maakte de presentator zelf bekend dat hij en Ineke geen koppel meer vormen. ,,Normaalgesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media,

maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen”, aldus Humberto op Instagram. ,,Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Danielle van t Schip openhartig over woorden van haar arts: ‘nog zes maanden’

In zijn statement liet hij destijds weten dat hij en Ineke op een harmonieuze manier uit elkaar zijn gegaan en prachtige jaren hebben gehad. ,,Samen met de liefde voor onze kinderen.”

Humberto en Ineke zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, echter is het beëindigen van deze relatie een dure ‘grap’.

De presentator zal diep in de buidel moeten tasten want de twee waren gezamenlijk eigenaar van maar liefst drie panden. Zo hebben ze twee appartementen in Amsterdam en een villa in Amstelveen.

De villa in Amstelveen kochten Humberto en Ineke in 2006. Volgens BekendeBuren betaalden zij daar 1.261.000 euro voor.

Humberto en Ineke hebben haren met het gezin in de villa gewoond. BekendeBuren meldt dat de appartementen in de hoofdstad rond de 900.000 euro hebben gekost.

,,Wanneer Humberto alles wil behouden zal hij Ineke moeten uitkopen en de maandelijkse lasten van de hypotheken op zich moeten nemen”, schrijft Bekendeburen.

Na de aankoop van de panden zijn de huizenprijzen enorm gestegen en is de waarde van hun panden geschat op zo’n 4,3 miljoen euro.

Dit zou betekenen dat er een overwaarde is van 2,2 miljoen euro, kortom een aardig bedrag. Ineke heeft recht op de helft.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’