Grote zorgen om Mart Hoogkamer: ‘Het is niet normaal’😥🙏

Grote zorgen om Mart Hoogkamer: ‘Het is niet normaal’😥🙏

24 november 2022 Uit Door Harde Waarheid

Robin van Beek, vocalcoach heeft een grote rol heeft gespeeld bij het herstel van volkszanger André Hazes. Hij uit nu zijn zorgen over zanger Mart Hoogkamer.

Volgens van Beek heeft Mart hulp nodig. ,,Het is niet normaal dat iemand zo vaak optredens moet afzeggen.”

In de veelbesproken documentaire van André Hazes, heeft een ieder kunnen zien hoe de vocalcoach de zanger aanspreekt op zijn gedrag, maar ook zijn alcoholgebruik in de gaten houdt.

Hoogkamer mag deze problemen dan wel niet hebben, echter heeft hij continu last van stemproblemen en zegt hij veel optredens af.

Vorige week zou de zanger het enorm druk hebben gehad met optredens in ons landje. Echter kwam er vorige week slecht nieuws.

Fans kregen een mailtje van organisaties dat de optredens van de zanger verplaatst zijn naar maart, dit omdat de zanger weer last zou hebben van stemproblemen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Louisa Janssen haalt woedend uit: ‘Laat iedereen eens in zijn waarde verdomme’🙏😥

,,Ik weet niet wat Mart allemaal doet buiten zijn optredens om, maar het is niet normaal dat iemand zo vaak optredens moet afzeggen”, zegt Robin in gesprek met weekblad Story. ,,Hij heeft sowieso hulp nodig.”

Robin heeft dan ook een advies voor Mart en dat is contact met hem opnemen. De coach weet precies hoe hij het zou gaan aanpakken mocht Mart iets van zich laten horen.

,,Het begint altijd met een intensief en eerlijk gesprek, waarin ik precies wil horen hoe de vork in de steel zit en wat er allemaal verkeerd gaat.”

De kans bestaat volgens Robin dat de zanger zijn stem in zijn vrije tijd ‘stukmaakt’. ,,Door bijvoorbeeld veel te schreeuwen of niet goed te rusten.

Als je veel gaat stappen en ’s nachts flink doorhaalt, is dat niet bevorderlijk voor je stem.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Bachelorette Sylvia Geersen krijgt felle kritiek: ‘Mensen sprake er schande van’😱😫