Alleen een genie met een haarscherp zicht weet de vrouw op te sporen!

Alleen een genie met een haarscherp zicht weet de vrouw op te sporen!

14 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

Omdat onze ogen heel goed samenwerken met het brein zijn we in staat om te kunnen zien. Drie tot vijf keer per seconde geven onze ogen signalen door naar de hersenen. Dankzij alle informatie die onze ogen doorsturen weet het brein een vloeiend, gedetailleerd beeld. Om scherp te blijven en zowel de ogen als de hersenen te trainen zijn er oneindig veel manieren om deze te stimuleren en te trainen.

Online zijn er heel veel leuke, makkelijke en moeilijke raadsels, wiskundesommen, zoekplaatjes en puzzels te vinden, voor ieder wat wils. Soms nemen onze ogen iets waar dat echter anders verwerkt wordt door het brein, denk hierbij aan optische illusies, we hebben dan te maken met gezichtsbedrog.

Dit keer hebben we een kleurrijke afbeelding voor jullie waar struiken en bomen op te zien zijn. Onze ogen zien de prachtige kleuren, de mooie blauwe lucht en het groene gras, toch is er nog meer te zien. Er is namelijk ook een dame te zien op de afbeelding! Jörg Düsterwald werkt als body painter en probeert met de hulp van bekwame fotografen het menselijk lichaam met de natuur te verenigen. Deze body painter is zo goed in zijn vak dat hij met gemak mens en natuur werkelijk naadloos in elkaar kan laten overgaan.

Zie jij de verstopte vrouw?

De ongelooflijke illusies van Jörg Düsterwald verspreiden zich online als een lopend vuurtje, dit daar er maar weinig mensen er in slagen om de personen te spotten in zijn prachtige natuurfoto’s.

Heb je haar gevonden? Super als het jou gelukt is! Is het jou niet gelukt, treur dan niet, we onthullen haar verstopplaatse hieronder!