Foto van vrouw in AliExpress jurk gaat viraal. ‘Iets meer bloot dan verwacht’

Foto van vrouw in AliExpress jurk gaat viraal. ‘Iets meer bloot dan verwacht’

10 oktober 2021 Uit Door Harde Waarheid

Het online winkelen is vooral door de pandemie populairder dan ooit. Achter je beeldscherm de leukste items bekijken, vervolgens op de bestelknop drukken en dan wachten tot het bezorgd gaat worden. Courtney Henderson is een “Internet shopping gambler” en kocht online een gedurfde, maar prachtige jurk. Toen de jurk arriveerde en zij deze aantrok, was het resultaat alleen teleurstellend.

Om haar verjaardag te vieren was Courtney van plan om een avondje uit te gaan met haar vriendinnen, en voor de belangrijke avond had ze een nieuwe, sexy en provocerende jurk nodig. Online vond ze een prachtige jurk voor een interessant prijsje, 65 Britse pond, iets meer dan 80 dollar.

Nadat de jurk bezorgd was, trok zij deze gelijk aan om te passen, echter liet de jurk veel meer zien dan alleen de huid vanaf haar middel. De open delen van de jurk toonde namelijk haar voorgevel. Uiteraard was ze zeer teleurgesteld en plaatste ze een foto van zichzelf met de jurk aan online. Met deze jurk kon ze niet over straat en dus stuurde Courtney de jurk terug.

Een woordvoerder van het bedrijf Dressmezze liet weten: “Onze Ex-Lovers-jurk is sinds vorig jaar aan de website is toegevoegd, voortdurend een van onze bestsellers geweest. Als je onze getagde foto’s op Instagram bekijkt, zie je dat we veel klanten hebben gehad die de jurk hebben gedragen en er super blij mee zijn geweest. We kunnen ons alleen maar verontschuldigen dat de jurk niet geschikt was voor de klant. Op onze website staat duidelijk dat we een zeer eerlijk 14-daags retourbeleid hebben. Natuurlijk genereren niet alle slechte armaturen zoveel publiciteit als die van Courtney, dus als gebaar van goede wil en als dank voor alle extra publiciteit, bieden we naast haar teruggave graag 25% korting op haar volgende aankoop”.