Een stukje ui in je oor doet wonderen! Wist jij dit?

Een stukje ui in je oor doet wonderen! Wist jij dit?

21 juli 2021 Uit Door Harde Waarheid

De krachtige eigenschappen van uien zijn bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies. Ze stimuleren het immuunsysteem, ondersteunen de gezonde functie van de hormonen, verbeteren de gezondheid van het hart, kalmeren de zenuwen.


Ze verlagen het cholesterolgehalte, verbeteren de elasticiteit van bloedvaten, reguleren de bloeddruk en voorkomen het verharden van de bloedvaten. Bovendien verlagen ze de bloedsuikerspiegel en helpen ze bij de bestrijding van type 2-diabetes en obesitas. Ze hebben ook krachtige antibacteriële eigenschappen die het lichaam ontgiften. Uien zijn rijk aan een flavonoïden bekend als Quercetine, een krachtige antioxidant met antihistaminica, anti-cholesterol en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is meestal geconcentreerd in de buurt van de wortel en de buitenste ringen zijn het dichtst bij de huid. Hier is hoe uien te gebruiken om uw gezondheidsproblemen te behandelen:


Perfect voor de volgende kwalen

Verzacht oorpijn en verzacht oorsmeeropbouw
Plaats het meest binnenste gedeelte van een ui in het oor om oorpijn te verzachten en het oorsmeer te verzachten. Laat het erin tot de volgende ochtend.


Vechten tegen verkoudheid
Je kunt ofwel een rauwe ui eten zodra je het eerste teken van verkoudheid ervaart, of het koken, gember en honing toevoegen en de thee drinken.


Vecht tegen koorts
Hak uien en aardappelen fijn, meng ze met wat gehakte knoflook en doe ze in een paar sokken. Steek de sokken aan, ga naar bed en breng een doek gedrenkt in appelcider azijn op het voorhoofd aan.


Genezing brandwonden
Breng een plakje van een ui aan op de brandwond en laat het 2 minuten intrekken. Klop dan wat eiwitten op en breng het aan op het getroffen gebied, laat het drogen om een ​​beschermende barrière te creëren en dek af met een gaasverband. Dit zal het branden bijna onmiddellijk genezen en het zal geen littekens achterlaten.


Elimineer oogirritatie
Snijd een stuk ui om de stroom van tranen te stimuleren, die je zal helpen het irriterende uit het oog te verwijderen.


Bestrijd infecties
Maak deze uienpasta klaar voor de behandeling van geïnfecteerde wonden:
Kook wat melk, giet het op een dikke plak witbrood, rooster er een ui over en pureer het tot een pasta. Breng deze pasta vervolgens op een schoongemaakt gebied aan, laat het hard worden en het zal de infectie binnen een paar uur uit het lichaam verwijderen.

Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!