Deze simpele waarheden over relaties zou iedereen moeten weten!

Deze simpele waarheden over relaties zou iedereen moeten weten!

21 juli 2021 Uit Door Harde Waarheid

Relaties werken voor iedereen anders. Het mooie is dat iedereen verschillend en dus de relatie op een andere manier ervaart. Ze hebben andere verwachtingen en een ander beeld van wat voor hun de perfecte relatie maakt. Er zijn echter een aantal punten die vaak verkeerd worden afgebeeld:


1. Gelukkige stellen zijn altijd samen
Als je denkt dat partners in gelukkige relaties nooit van elkaar gescheiden zijn geloof je in een illusie. Uiteindelijk heeft iedereen behoefte aan wat tijd voor zichzelf. In een gezonde relatie wordt dit begrepen en wordt er rekening mee gehouden. Je hoeft je hier dan ook niet schuldig voor te voelen.


2. Gelukkige stellen houden van elkaars vrienden en familie
Verwacht niet van je partner om onvoorwaardelijk van je vrienden en familie te houden. Je hoeft dat ook niet voor hem/haar te doen. Jullie kozen elkaar en niet de vrienden en familie. Communiceer dus en maak duidelijke afspraken.


3. Gelukkige stellen maken nooit ruzie
Mensen die nooit ruzie hebben geven er gewoonweg geen zak om. Stellen zonder problemen solliciteren meestal naar een scheiding. We zeggen niet dat vloeken of misbruik goed is, maar kleine woordenwisselingen zouden je geen zorgen moeten baren. Ze overkomen iedereen, en zo leer je elkaar beter begrijpen.


4. Gelukkige stellen hebben dezelfde interesses
Iedereen heeft zijn eigen interesses en hobby’s. Denk niet dat als jij van opera houdt en je potentiële wederhelft liever gaat varen dat jullie niks hebben om over te praten. Persoonlijke interesses maken iemand juist aantrekkelijker.


5. Er moet passie zijn in het begin
Niet alle relaties beginnen met een overweldigend gevoel van verliefdheid. Je hoeft daarom niet alleen oog te hebben voor passie. Kijk ook naar het gevoel van veiligheid en comfort dat je bij deze persoon voelt. voor een sterke relatie is het belangrijker dat je samen kan lachen en elkaar kan vertrouwen.


Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!