Deze foto’s van vermoedelijke schutter Peter R. de Vries circuleren op sociale media!😱😨

Deze foto’s van vermoedelijke schutter Peter R. de Vries circuleren op sociale media!😱😨

8 juli 2021 Uit Door Harde Waarheid

De 21-jarige rapper Delano uit Rotterdam is de vermoedelijke schutter van de aanslag op Peter R. de Vries. De eerste foto’s circuleren nu online. De rapper is een bekende van de politie en dinsdag werd hij gearresteerd in de vluchtauto op de A4. Zwaarbewapende agenten vielen dinsdagnacht zijn woning in Tiel binnen.

De 35-jarige Pool genaamd Kamil E, de bestuurder van de vluchtauto werd ook gearresteerd op de snelweg. Tevens hebben agenten ook zijn woning in Maurik door gespit. In Tiel staat op het adres van de woning het muzieklabel van de 21-jarige rapper ingeschreven. De buurt is in shock zodra zij doorhebben dat de huiszoeking te maken heeft met de aanslag op Peter R. de Vries. De kans is groot dat de rapper geschoten heeft op Peter en dus is er online volop gezocht naar foto’s van de verdachte! In zijn omgeving wordt de rapper ook wel Demper genoemd. Pikant detail: de rapper schijnt bezig geweest te zijn voor BNNVARA en Barz101, en deze hebben dan ook snel alle beelden van hem verwijderd.

Het bericht Deze foto’s van vermoedelijke schutter Peter R. de Vries circuleren op sociale media!😱😨 verscheen eerst op SocialMedia Dagblad.