Emotionele Frans Bauer: keihard aangevallen door Gerard Joling.??

Emotionele Frans Bauer: keihard aangevallen door Gerard Joling.??

27 augustus 2021 Uit Door Harde Waarheid

In de talkshow van Humberto waren frans Bauer en Gerard Joling te gast om het nieuwe seizoen van The Voice Senior te promoten. Daar de twee heren in de jury van The Voice zitten, kennen ze elkaar redelijk, echter is nu wel gebleken dat er geen sprake is van een vriendschap.

Frans wilde tijdens de uitzending niet vertellen of hij gevaccineerd is en voor Gerard was dit reden genoeg om de aanval te openen. Gerard laat weten dat artiesten een voorbeeldfunctie hebben en dat het dus vreemd is dat Frans het niet wil zeggen. De houding en de uitspraak van Gerard schoot bij Frans in het verkeerde keelgat en hij werd boos. Gerard had dit door en hoopte door middel van een grapje de sfeer te verbeteren, echter viel dat helemaal verkeerd bij Bauer.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nachtmerrie voor Patricia Paay: ‘Ik word nooit meer de oude’

Gerard zei tegen Frans: ”Jij eet toch ook al dertig jaar bij de Chinees dan weet je ook niet wat er in zit en wat je in je lijft stopt.” Lee Towers was ook te gast bij Humberto en begon ook Frans aan te vallen. Het was overduidelijk dat Frans zich in een hoek gedreven voelde en hij werd dan ook emotioneel. Voor Humberto het moment om in te grijpen.

Volgens een productieassistent zouden Gerard en Frans het na de uitzending ook nog met elkaar aan de stok hebben gekregen. te horen. Frans zou Gerard behoorlijk fel aangesproken hebben en gezegd hebben dat het een maten naaierij is.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’