Annemarie Keizer plaatst emotioneel bericht: ‘Ik ging in standje overleven’😲😥

Annemarie Keizer plaatst emotioneel bericht: ‘Ik ging in standje overleven’😲😥

2 oktober 2022 Uit Door Harde Waarheid

De afgelopen periode zien we veel verhalen voorbij komen over zanger Simon Keizer. Naar verluidt zou hij meerdere malen een scheve schaats hebben gereden.

Diverse vrouwen deden anoniem een boekje open over de zanger en zo lieten zij weten dat ze de zanger via een camsite hadden leren kennen.

De zanger zelf reageert niet op de geruchten en tot op de dag van vandaag lijkt het er op dat zijn vrouw Annemarie aan zijn zijde blijft staan.

Vorig jaar op 21 december werden Annemarie en Simon de trotse ouders van zoontje Joa. Op instagram plaatst Annemarie over de afgelopen negen maanden.

Ze schrijft ze in haar post:  “Na een aantal weken begonnen pas de echte zware nachten. Hier heb ik wel iets over gedeeld dus dat is niet nieuw voor jullie.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Rene Froger doet verdrietige onthulling: ‘Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden’😱😥

Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden. De combinatie van opnieuw moeder worden, veel hormonen,

maandenlang weinig tot GEEN slaap door ons (huil)baby’tje die pijn had maar we wisten niet waarvan, een lief klein meisje aandacht geven en verzorgen,

plus overdag het gezin draaiende houden (maar gelukkig wel met hulp van een paar lieve mensen om ons heen) was best een uitdaging.

Dit zorgde ervoor dat mijn emmer volliep, misschien wel omviel, en ik in standje overleven ging.”

Ze vervolgt: “Wat ik ervan heb geleerd, is in te zien wat écht belangrijk is: liefde. Hoe cliché dat ook klinkt. Liefde binnen het gezin. Onvoorwaardelijke liefde naar de kids. Liefde van vrienden en vanuit de omgeving.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Patricia Paay reageert op bizarre geruchten: ‘Ik was gisteravond gewoon thuis’😱🤔