24-jarige vrouw heeft maar liefst 22 kinderen en hoopt op nog meer!

24-jarige vrouw heeft maar liefst 22 kinderen en hoopt op nog meer!

14 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

De Russische Christina Ozturk bracht via de natuurlijke wijze, op 17 jarige leeftijd haar eerste kindje ter wereld. Deze jonge vrouw is inmiddels 24 en heeft nu 21 extra baby’s dankzij draagmoederschap.

Tijdens een vakantie, haar eerste buitenlandse reis ooit, ontmoette ze haar man Galip, 57 jaar. Het stel besloot als snel dat ze een groot gezin wilden stichten. Ze wonen nu in Batumi, waar ze 16 meisjes hebben die hen helpen voor hun enorme hoeveelheid kinderen te zorgen.

Al haar kinderen zijn in minder dan 18 maanden geboren en Christina schat dat ze ongeveer 138.000 pond (ongeveer 160.000 euro) aan draagmoeders heeft betaald om haar kinderen te krijgen. In een gesprek met Fabulous zei de jonge vrouw: “Ik droom hier al van kinds af aan van. Mijn man droomde ook van een groot, gelukkig gezin. Dus nadat we elkaar ontmoet hadden, begonnen we onze droom om te zetten in daden. Onze romantische relatie is veranderd maar ons hele leven is veranderd, niet alleen het romantische gedeelte. Ik weet niet zeker of we het grootste gezin ter wereld zullen zijn maar we zijn zeker van plan om het gelukkigste gezin ter wereld te zijn.”

Het hebben van zoveel kinderen brengt veel verantwoording met zich mee en het is zeker niet goedkoop. Christina vervolgt: “Het kost ongeveer £3.500 tot £4.200 [ongeveer 5000 – 7000 euro] per week voor de benodigdheden voor alle kinderen. Soms [zijn de kosten] een beetje meer, soms een beetje minder.” De meisjes die voor de kinderen zorgen krijgen meestal zo’n 350 pond (500 euro) per week betaald.

Ze voegde eraan toe: “Op dit moment hebben we drie verdiepingen thuis. In de toekomst zullen we misschien meer verdiepingen bouwen, misschien kopen we een groter huis. We hebben geen exact plan, want op dit moment hebben we genoeg ruimte voor iedereen.

Haar Instagram-pagina suggereert dat ze er meer dan 100 zou kunnen hebben als ze ze allemaal kan verzorgen.