Management André Hazes brengt nieuws naar buiten over de zanger.

Management André Hazes brengt nieuws naar buiten over de zanger.

19 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

Sinds André Hazes zijn relatie met Monique Westenberg stopte en in de armen viel van Sarah van Soelen, ligt zijn leven behoorlijk onder vuur en overhoop. Er gaat geen dag voorbij dat er niet over het stel geschreven wordt en voorlopig lijkt daar ook nog geen einde aan te komen. Ze zitten nu beide in een kliniek in Spanje waar Sarah 2 jaar eerder afkickte voor haar drank en drugs verslaving.

De familie van Sarah hefet laten weten dat hun dochter daar zit om om te leren omgaan met de media. Ondanks de verklaring zijn er ook mensen die helemaal niets hiervan geloven, zo ook de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer. Volgens Yvonne zit Sarah daar waarschijnlijk omdat ze weer een terugval van haar oude verslavingen heeft gehad.

Inmiddels zit nu ook de zanger in dezelfde kliniek als zijn vriendin. Het management van Andre laat vandaag weten dat daar allemaal niks van waar is. Andre zit namelijk in de kliniek omdat hij in een soort burn-out zit. Zijn management zegt het volgende hierover. “Hazes ging de afgelopen maanden door een roerige periode. Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de corona pandemie met zich meegebracht hebben en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad. André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!