Liegen André Hazes en Sarah van Soelen? “Komt snel meer naar buiten”

Liegen André Hazes en Sarah van Soelen? “Komt snel meer naar buiten”

19 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

Ondanks dat Nederland langzamerhand Hazes-moe begint te worden, zijn velen toch ontzettend benieuwd wat er nou daadwerkelijk aan de hand is met het meest besproken koppel van ons kikkerlandje. Eerst kwam het nieuws naar buiten dat Sarah vertrokken was naar Spanje voor een opname in een kliniek om te leren hoe om te gaan met de media, en nu schijnt de zanger daar ook te zitten. Volgens het management van André Hazes jr. heeft hij een burn-out en probeert hij weer fit te worden in de kliniek. Veel mensen hebben twijfels bij hun verhaal.

Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinda denkt is ervan overtuigd dat het stel niet de waarheid spreekt en dat er iets anders achter zit. Ook RTL Boulevard en Shownieuws denken dat de twee allebei aan het afkicken zijn van een verslaving. Dat geldt overigens ook voor Weekend baas Bart Ettekoven. “Er gaan geruchten dat het helemaal geen burn-out is en er heel andere dingen aan de hand zijn. Aan het begin van de week ging ook al het gerucht dat Sarah niet vanwege druk op social media naar Spanje was, maar om zich opnieuw te laten behandelen aan haar verslavingsproblematiek.”

Luuk Ikink vindt het ook vreemd dat het koppel heel toevallig allebei op hetzelfde moment een burn-out hebben gekregen. “Het is wel opvallend dat Sarah van Soelen dus last heeft van die mediadruk en nu kondigt André aan dat hij ook burn-vutklachten heeft. Het gaat helemaal gelijk op.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!