Monden vallen open bij het zien van deze bizarre foto van Meghan Markle!

Monden vallen open bij het zien van deze bizarre foto van Meghan Markle!

19 september 2021 Uit Door Harde Waarheid

Momenteel gaat er een foto over het internet van Meghan Markle, die ietwat bizar is en waar veel vraagtekens bij worden gezet. Volgens de bron, die anoniem wil blijven, is de foto gemaakt tijdens de Fashion Week. Op de foto is een oudere man zittend te zien, met Meghan Markle op zijn schoot. Naar verluidt zou de vrouw van de man naast hem staan, echter is dat op de foto niet goed te zien.

Sappig verhaal

Het verhaal bij de desbetreffende foto is er een om van te smullen, of het waar is dat laten we maar even in het midden. Het begint als volgt: “Zo’n tien jaar geleden woonde ik een Fashion Week feest bij voor een bepaald merk dat toen erg populair was. “De oprichter was een veel oudere, getrouwde man. In het volle zicht zit Meghan Markle giechelend op zijn schoot, in het bijzijn van zijn vrouw.”

“Iedereen op het feestje wist niet wat ze zagen. Ik wist op dat moment niet eens wie ze was. Toen haar verloving werd aangekondigd kreeg ik een bericht van een vriend met wie ik op dat feestje was. Hij vertelde me dat het Meghan Markle was die avond.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!